Onderneming – Trots op ons product, trots op uw succes

ConDoor Door Solutions is in Europa een toonaangevende producent van geïsoleerde overheaddeuren voor bedrijfsgebouwen en woonhuizen.

Verdeeld over drie productievestigingen in Nederland (Zeewolde en Emmen) en Hongarije werken zo’n 450 mensen dagelijks aan de ontwikkeling en productie van duurzame deuren, op maat gemaakt, geheel naar wens van de eindgebruiker.

Een uitgebreid netwerk van zelfstandige dealers levert onze kwaliteitsdeuren (onder hun eigen naam!) aan bedrijven en huizenbezitters in 25 Europese landen.

“Innovatie is mensenwerk.”

Een hypermoderne productielijn en vergaande automatisering op het gebied van R&D, productie en administratie dragen sterk bij aan de kwaliteit van ons bedrijfsproduct.

Toch blijft het maken en leveren van deuren in de visie van ConDoor vooral mensenwerk.

Want alleen mensen kunnen de wensen van andere mensen herkennen. En die wensen snel en succesvol omzetten in innovatieve oplossingen en concurrerende producten.

Zo werkt ConDoor. Straks ook voor u?

ConDoor- Het team

Het management van links naar rechts: Kees-Jan Honig (DGA), Gerda Westhof (financiën), Gert Baan (automatisering), Rik van der Vlugt (verkoop), Jaap Kwant (DGA), Bart van de Steeg (R&D / inkoop) en Marcel van de Braak (productie / logistiek).

 

“ConDoor kiest voor groen”

Groene keuzes, we maken ze iedere dag. Want groen is goed. En écht groene energie al helemaal. ConDoor heeft bewust gekozen voor groene energie (wind- en zonne-energie) in plaats van de traditionele grijze stroom (kernenergie, gas- of kolencentrales).

Bij de productie van groene energie is er veel minder of geen CO2 uitstoot meer. Daardoor heeft groene energie nauwelijks een negatief effect op het milieu en ons klimaat.

Door de gehele productie te voorzien van groene energie willen wij ons steentje bijdragen en zo maatschappelijk verantwoord ondernemen. Want ook wij willen een leefbare wereld voor onze kinderen en kleinkinderen achterlaten.​

Bekijk onze bedrijfsfilm om een beeld te krijgen van wie we zijn en wat we doen.